Японците учат! Не струва нищо, а лекува кръвно, диабет, гастрит, запек и рак! Само стоплете малко

ЯПОНЦИТЕ УЧАТ! НЕ СТРУВА НИЩО, А ЛЕКУВА КРЪВНО, ДИАБЕТ, ГАСТРИТ, ЗАПЕК И РАК! САМО СТОПЛЕТЕ МАЛКО

В Япония е често срещано да се пие вода веднага след събуждане за лечение.

И научните изследвания също признават предимствата на тази техника. Лечението с топла вода дава резултати за “стари” и сериозни заболявания, както и за “нови” модерни заболявания.

loading...

Пиенето на топла вода сутрин е признато като 100% ефективно за лечение на следните болести: Главоболие, болки в тялото, сърдечната система, артрит, ускорен сърдечен ритъм, епилепсия, затлъстяване, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, болки в бъбреците, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички болести на очите, матката, рак, менструални нарушения, заболявания на ушите, носа и гърлото.

Колко време е необходимо, за да се подпомогне с топла вода лечението на следните заболявания?

Високо кръвно налягане – 30 дни
Гастрит – 10 дни
диабет – 30 дни
запек – 10 дни
рак – 180 дни

Лечение с топла вода сутрин

Веднага след като се събудите сутрин, преди да си измиете зъбите, изпийте 4 чаши по 160 мл хладка вода.
Измийте зъбите и не яжте и не пийте нищо 45 минути.
След 45 минути можете да ядете и пиете нормално.
След 15 минути (периода, в който закусвате) не яжте и пийте нищо 2 часа.
Тези, които са болни и не могат да пият 4 чаши вода сутрин (докато свикнат) може да започнат да пият колкото могат, а след това постепенно да увеличават количеството докато не достигнат до 4 чаши.
Този метод лекува болните, а здравите хора ги тонизира и ги прави жизнени. Лечението с топла вода сутрин няма странични ефекти Добре би било да се пие топла вода сутрин през целия живот, а не само когато сме болни.

Пийте вода и се поддържайте активни. Има смисъл. Китайците и японците пият горещ чай по време на хранене, а не студена вода. Може би е време да приемем техните навици.

Тази статия е полезна и за тези, които обичат да пият студена вода. Хубаво е да пиете студена напитка след хранене, но студената вода ще задържи мазнините, които сте консумирали. Когато се получи реакция с киселината в стомаха , червата ще абсорбират веществата по-бързо, отколкото само твърдата храна. А това може скоро да предизвика рак. Затова е най-добре да се пие топла супа или топла вода след хранене. /e-zdravey.com/dnesplus.bg/

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *