Николай Банев пълнил басейна си с морска вода

Николай Банев пълнил басейна си с морска вода

Лъсват поредните афери на семейство Баневи

Капризите на олигарха Николай Банев и неговата свита са наистина абсурдни, но парите за тях се пишат за сметка на приватизираните заводи – пише в. „Уикенд“. Например с вода от Черно море пълни басейна в резиденцията си в „Бояна“. Доставките на прясна морска вода стават всяка седмица. Тя се превозва с 3 цистерни за сметка на химическия завод „Полимери“, който беше най-големият на Балканите, но Баневи успешно го нарязаха на скрап.

loading...

Всяка неделя вечер цистерните с морска вода, за да достигне на сутринта прясна доставка за имението на олигарха. По настояване на съпругата Евгения Банева 80 процента от водата в басейна трябва да е от Черно море, а останалите 20 процента от язовира. Каприз, който едва ли някой друг в България си позволява…

Солена черноморска вода е само една от екстрите на съпрузите, която се финансира с пари от „Полимери“. Заводът от Девня плаща по 7000 лева на месец за газовото отопление на частната им резиденция в полите на Витоша. Освен това поема и разходите за доставките на току-що уловена риба. Морските деликатеси и рибата също се карат редовно, най-малко веднъж седмично до „Бояна“. Това разкриват пред изданието очевидци, които и до днес не могат да се отърсят от преживяното като служители на забогателите нищожества.

Николай Банев и съпругата му Евгния

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *